Alles over wimperextensions: One by One, Volume en Hybride

De afgelopen jaren zijn wimperextensions steeds populairder geworden en zijn er steeds meer mensen op zoek naar informatie over wat wimperextensions precies zijn en wat het verschil is tussen alle behandelingen. Wil je alles te weten komen over wimperextensions en de verschillende type behandelingen, dan ben je bij Luxury Lashes aan het juiste adres! We maken onderscheid tussen drie type behandelingen: One by One, Volume en Hybride. In deze blog kom je erachter welk type behandeling bij jou past!

Wimperbehandeling in het kort

Voorafgaand aan de wimperbehandeling neem je samen met de wimperstylist(e) de verschillende looks, wimperkrullen, wimperdiktes en wimperlengtes door, zodat je een volledige look kan samenstellen die aan al jouw wensen voldoet.

Tijdens een wimperbehandeling worden er op de natuurlijke wimperharen wimperextensions geplaatst. De wimperextensions van Luxury Lashes zijn hol vanbinnen en daardoor minder belastend voor de natuurlijke wimperharen. Daarnaast zijn de wimperextensions afgewerkt met een synthetische cashmere laag, waardoor ze ultra zacht aanvoelen en zeer comfortabel zitten. De wimperbehandeling duurt gemiddeld anderhalf uur en is geheel pijnloos.

Aan het einde van de behandeling neemt de wimperstylist(e) de nazorg met je door zodat je het langste plezier kan hebben van je wimperextensions.

One by One

De One by One methode zorgt voor een elegante en natuurlijke look! Per natuurlijke wimperhaar wordt één enkele wimperextension geplaatst. Deze behandelmethode is het meest geschikt voor mensen die veel wimpers van zichzelf hebben, maar meer lengte willen creëren of voor mensen die een natuurlijke en volle uitstraling willen. Subtiel en chique zijn de kernwoorden van de One by One methode.

Volume

De Volume methode zorgt voor een volle en glamoureuze look! Per natuurlijke wimperhaar wordt één wimperextension geplaatst met maar liefst 3 wimperharen. Hierdoor worden je eigen natuurlijke wimpers verdriedubbeld! Volume wimperextensions hebben een waaierachtige vorm, die zorgt voor een intense en volle blik die niemand ontgaat. Is dit dan super extreem? Nee zeker niet, het moet natuurlijk wel bij je karakter passen. Vaak kiezen klanten die iets meer willen dan een natuurlijke look voor een Volume behandeling. Zij staan versteld van het resultaat dat te bereiken is met Volume methode. Betoverend en intrigerend zijn de kernwoorden van de Volume look.

Blog-Luxury-Lashes-Alles-Over-Wimperextensions-One-Bye-One-en-Volume-

Hybride

Hybride wimperextensions zijn een combinatie tussen de One by One en Volume techniek. Tijdens de behandeling worden de One by One en Volume wimperextensions 50/50 aangebracht. Omdat Hybride wimpers een combinatie van beide methoden zijn, krijg je een vollere en meer getextureerde wimperlijn dan een standaard klassieke wimperlook!

Je hebt dus keuze uit verschillende wimperbehandelingen. Waar de One by One methode voor een meer natuurlijke uitstraling zorgt, bereik je met de Volume methode een meer glamoureuze uitstraling en met de Hybride methode ligt de nadruk op extra volume met een natuurlijke touch. Naast het verschil in het aantal wimperharen, bestaan er ook grote verschillen op het gebied van wimperkrul, dikte en lengte van de wimperextensions. Deze verschillen zullen hieronder één voor één uitgelegd worden.

Soorten wimperkrullen

Wimperextensions komen in allerlei soorten, vormen en maten. We maken gebruik van drie soorten wimperkrullen. De B Krul is perfect voor mensen met rechte of recht naar beneden staande wimpers. De C Krul de meest gekozen wimperkrul, die tussen de B en D Krul in zit en is perfect voor mensen die net iets meer willen, maar niet te opvallend. Door dat de wimperextension wat rechter, maar toch mooi gekruld is, zorgt het voor net dat beetje extra op een hele natuurlijke manier. De D Krul is de meest opvallende krul, en zorgt ervoor dat de aandacht meteen op jouw ogen wordt gericht. Gekrulde wimpers zijn geweldig voor het creëren van volume, zonder al te veel gewicht op de natuurlijke wimperhaar te plaatsen.

Blog-Luxury-Lashes-Alles-Over-Wimperextensions-One-by-One-Volume-en-Hybride-Wimperkrullen-B-C-D

Soorten wimper lengtes en diktes

Wimperextensions hebben verschillende diktes en lengtes. Het is belangrijk om tijdens het kiezen van de dikte en lengte van de wimperextension, rekening te houden met je natuurlijke wimperharen. Hoe langer en dikker je eigen wimperharen zijn, hoe langer en dikker de wimperextensions geplaatst kunnen worden. Op zeer dunne en kortere wimpers, worden over het algemeen een fijnere en kortere wimperextensions geplaatst, om de eigen wimpers niet te zwaar belasten.

Wimperextension lengtes

Op de afbeelding zijn de verschillende lengtes van wimperextensions te zien. De kortste wimperextension die we hebben heeft een lengte van 7 mm en de langste een lengte van 16 mm. De gemiddelde wimperlengte van een persoon is ongeveer 10 mm. We adviseren om op de natuurlijke wimperhaar een wimperextension te plaatsen die niet langer is dan 2 mm dan de natuurlijke wimperhaar. Hierom beginnen we bij de meeste klanten met een wimperextension van 7 mm en eindigen we met een wimperextension van 12 mm. We begrijpen dat enorm lange wimperextensions prachtig zijn, maar helaas is dit niet voor iedereen weggelegd. Een te lange wimperextension op een korte natuurlijke wimperhaar kan schadelijk zijn, omdat in de meeste gevallen, de natuurlijke wimperhaar het gewicht van de te lange wimperextension niet kan dragen.

Blog-Luxury-Lashes-Alles-Over-Wimperextensions-One-by-One-Volume-en-Hybride-Wimperlengtes

Wimperextension diktes

Op de afbeelding zijn verschillende diktes van de wimperextensions te zien. We maken gebruik van wimperextensions die hol zijn van binnen en daardoor minder belastend zijn voor de natuurlijke wimperhaar. Ook is er verschil in dikte bij de One by One en Volume behandeling. Met de One by One behandeling is er namelijk keuze uit een dikte van 0.15 mm en 0.20 mm. Dit komt doordat de One by One wimperextension, bestaat uit één wimperextension-haar en daardoor zwaarder kan zijn. Bij de Volume behandeling is er keuze uit een dikte van 0.05 mm of 0.07 mm. Dit heeft te maken met de Volume wimperextension die uit drie haartjes bestaat, die samen op één wimperextension-haar zitten en daardoor het gewicht verdriedubbeld wordt.

Blog-Luxury-Lashes-Alles-Over-Wimperextensions-One-by-One-Volume-en-Hybride-Wimperdiktes

Wimperextensions laten je ogen nog meer spreken! Maak gemakkelijk via onze online planner een afspraak op een gewenste dag en tijd!