Alles over wimperextensions: de meest verrassende looks

De afgelopen jaren hebben we vele tevreden klanten mogen verwelkomen in onze wimpersalon, en dat is niet zomaar. Voorafgaand aan de wimperbehandeling nemen we alle mogelijkheden met je door, zodat je fabulash en happy onze wimpersalon verlaat met een door jou samengestelde look. In deze blog leggen we alles uit wat je moet weten over het samenstellen van jouw ideale look!

De ogen van iedereen zijn volledig uniek, ieder oog heeft zijn eigen grootte, vorm, diepte en kleur. Hierdoor wordt elke set wimperextensions volledig afgestemd aan de wensen van de drager. Luxury Lashes maakt gebruik van verschillende wimperlengtes, krul-types, diktes en materialen. Zodat wij altijd een look kunnen creëren die voldoet aan al jouw wensen.

Bij het samenstellen van jouw look is het belangrijk om rekening te houden met het volgende. Hoe langer en dikker je eigen wimpers zijn, hoe langer en dikker de wimperextensions geplaatst kunnen worden. Hierdoor worden op zeer dunne en kortere wimpers over het algemeen fijnere en kortere extensions geplaatst. Hiermee wordt voorkomen dat de eigen wimpers te veel worden belast. Door het aanpassen van de wimperkrul kan eenvoudig extra volume gecreëerd worden, zonder te veel gewicht op de natuurlijke wimper te plaatsen.

De meest gekozen looks

Er zijn tal van mogelijkheden met wimperextensions en verrassende looks. Doordat de wimperstylist(e) met verschillende diktes, lengtes en krullen werkt, kan er een unieke look samengesteld worden die bij je past. Hieronder worden de meest gekozen looks uitgelegd.

Natural

Bij een natuurlijke look kies je ervoor om de wimperextensions zo natuurlijk mogelijk te plaatsen. De krul van de wimperextensions is gelijk aan de krul van je natuurlijke wimperharen en dus vaak een B of C krul. Daarbij is lengte van de wimperextensions is gelijk aan de lengte van de eigen natuurlijke wimperharen. Hierdoor is de vorm van de wimperextensions gelijk aan de vorm van de natuurlijke wimperharen. Deze look komt overeen met het gebruik van een goede mascara.

Round

Met een ronde vorm wordt een open blik gecreëerd. Hierbij ligt nadruk van de wimperextensions in het midden van de arcadeboog waardoor je ogen optisch groter lijken. Dit is een veel gekozen look en stelt nooit teleur.

Luxury-Lashes-Blog-De-Meest-Verrassende-Looks-Round
Een natuurlijke look voor net dat beetje extra!

Squirrel

De Squirrel is een natuurlijk ogende stijl waarbij de langste wimperextensions worden aangebracht aan de buitenzijde van het midden en vervolgens naar buiten toe korter afloopt. Afhankelijk van de vorm van jouw wenkbrauw zal bepaald worden hoe groot het langste deel zal zijn. Verder heeft deze look een liftend effect en is daarom ook geschikt om ‘hangende’ en ‘monolid’ oogleden te verbloemen.

Luxury-Lashes-Blog-De-Meest-Verrassende-Looks-Squirrel
Een speelse look met een scherp randje!

Cat Eye

Iedereen heeft weleens van een Cat Eye gehoord, de één vindt het too much en de ander loves it! Ben je een echte Cat Eye lover, dan weet je dat het een opvallende look is waarbij de lengte van de wimperextensions oploopt en de langste wimperextensions in de buitenste hoeken worden geplaatst.

Luxury-Lashes-Blog-De-Meest-Verrassende-Looks-Cat-Eye
Een intense look die mensen zullen onthouden!

Onze wimperstylisten staan voor je klaar om jouw adembenemende look samen te stellen naar al jouw wensen. Kom net als honderden anderen langs in onze salon en laat je adviseren door dé wimperspecialisten van Nederland!

Our Favorites

 • Wimperextensions Microbrushes Refill verpakking vooraanzicht (applicators voor wimperextensions) - Luxury Lashes
  Microbrushes (100 stuks)
  8,95 Prijs ex. BTW 7,40
 • Flat Cashmere Wimperextensions van Luxury Lashes (Voorkant - gesloten)
  Flat Cashmere B Krul Dikte 0.15
  19,9524,95
 • Professionele Wimperextensions Lijm van Luxury Lashes Voorkant
  Ultra Bond Glue – Wimperextensions lijm
  24,95 Prijs ex. BTW 20,62

FAQ

Wat zijn wimperextensions?

Wimperextensions zijn synthetische PBT-vezels die eruitzien als echte wimpers. De wimperextensions van Luxury Lashes worden met de hand in Zuid-Korea vervaardigd en afgewerkt met een cashmere laag. Tevens zijn de wimperextensions van Luxury Lashes hol van binnen, waardoor ze minder belastend voor de natuurlijke wimperharen zijn en de retentie verlengen. De wimperextensions worden individueel op de natuurlijke wimperhaar aangebracht om de eigen wimpers te verlengen, te verdikken en voor een mooie wimperkrul te zorgen.

Welke soorten wimperextensions zijn er?

Bij Luxury Lashes gebruiken we onze eigen ontwikkelde Flat Cashmere wimperextensions. Deze wimperextensions zijn geselecteerd op de hoogste kwaliteit en hebben een platte (flat) basis. Doordat onze Flat Cashmere wimperextensions een dikkere basis aan de onder- en bovenkant hebben en dunner aan de zijkanten zijn, hechten ze beter aan de natuurlijke wimperharen. Tevens hebben ze een holle basis, waardoor ze ultra licht zijn en de natuurlijke wimperhaar niet belasten. Tot slot zijn ze afgewerkt met een (synthetische) cashmere laag, waardoor ze super zacht zijn en comfortabel zitten en ook nog eens diervriendelijk zijn.

Zien wimperextensions er nep uit?

Nee, de wimperextensions zijn synthetische PBT vezels die er uit zien als echt haar. Samen met de wimperstylist(e) kies je een behandeling die bij je past en stel je een look samen waarin je keuze hebt uit verschillende wimperkrullen, diktes en lengtes.

Mag ik zelf een wimperextensions look kiezen?

Ja, dat mag zeker! We vinden het bij Luxury Lashes belangrijk dat je een look en behandeling kiest die bij je past. Onze wimperstylisten adviseren je graag over alle verschillende One by One, Volume en Hybride behandelingen. Ook heb je keuze uit de verschillende looks, wimperkrullen, diktes en lengtes. Iedere set wimperextensions wordt volledig afgestemd aan de wensen van de drager, zodat wij altijd een look kunnen creëren die voldoet aan al jouw wensen.

Welk type wimperextensions past goed bij mijn ogen?

Dit hangt af van je eigen oogvorm en natuurlijke wimperharen. Er zijn verschillende looks, wimperkrullen, diktes en lengtes. In onze salon kan je je laten adviseren over de verschillende mogelijkheden en stellen we een look samen die aan al jouw wensen voldoet. Bekijk onze blog; Alles over wimperextensions: de meest verrassende looks voor meer informatie.

Wat is een nieuwe set wimperextensions behandeling?

Bij Luxury Lashes krijg je bij een nieuwe set behandeling eerst een consult over de verschillende looks, wimperkrullen, diktes en lengtes. We adviseren je over de verschillende mogelijkheden en stellen een look samen die aan al jouw wensen voldoet. Tijdens de behandeling plaatsen we op iedere natuurlijke wimperhaar een wimperextension.

Wat is een opvulbehandeling?

Bij Luxury Lashes worden de uitgevallen natuurlijke wimperharen die zijn vervangen door nieuwe natuurlijke wimperharen en uitgegroeide wimperextensions losgemaakt, en aangevuld tot een nieuwe set. Het is mogelijk om tot 2, 3 en 4 weken de wimperextensions op te vullen. De opvulbehandelingen verschillen in prijs, omdat per oplopende behandeling het meer tijd en producten kost om de wimperextensions op te vullen.