BEHANDELINGEN


DÉ WIMPERSALON VAN NEDERLAND

Sinds de oprichting van onze wimpersalon in Dronten hebben wij veel tevreden vrouwen mogen voorzien van wimperextensions! Door onze persoonlijke service en de hoogste kwaliteit aan behandelingen verlaat iedereen met een glimlach de wimpersalon. Om die glimlach nog breder te maken hebben we samen met een Zuid-Koreaanse leverancier een geheel nieuwe wimperextension ontwikkeld. Deze wimperextension voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en wordt met de hand vervaardigd uit synthetische vezels (geen dierlijke producten). Doordat de wimperextensions hol van binnen zijn en afgewerkt met een superlichte (synthetische) cashmere laag, voel je de wimperextensions niet zitten. Al onze medewerkers zijn daarnaast op het hoogste niveau gecoacht om onze service te hanteren. De wimperextensions worden individueel op de natuurlijke wimperharen aangebracht om de eigen wimpers te verlengen, te verdikken en voor een mooie wimperkrul te zorgen. Wij bieden drie soorten wimperbehandelingen aan.

ONE BY ONE

One by One wimperextensions zorgen voor een elegante en natuurlijke look! Per natuurlijke wimperhaar wordt één enkele wimperextension geplaatst. Deze behandelmethode is het meest geschikt voor mensen die veel wimpers van zichzelf hebben, maar meer lengte willen creëren of voor mensen die een natuurlijke en volle uitstraling willen. Subtiel en chique zijn de kernwoorden van de One by One methode.

Een nieuwe set wimperextensions One by One kost slechts € 75,-, opvulbehandelingen al vanaf € 30,-.

VOLUME

Volume wimperextensions zorgen voor een volle en glamoureuze look! Per natuurlijke wimperhaar wordt één wimperextension geplaatst met maar liefst 3 wimperharen. Hierdoor worden je eigen natuurlijke wimperharen verdriedubbeld! Volume wimperextensions hebben een waaierachtige vorm, die zorgt voor een intense en volle blik die niemand ontgaat. Is dit dan super extreem? Nee zeker niet, het moet natuurlijk wel bij je karakter passen. Vaak kiezen klanten die iets meer willen dan een natuurlijke look voor een Volume behandeling. Zij staan versteld van het resultaat dat te bereiken is met Volume methode. Betoverend en intrigerend zijn de kernwoorden van de Volume look.

Een nieuwe set wimperextensions Volume kost slechts € 95,-, opvulbehandelingen al vanaf € 45,-.

HYBRIDE

Hybride wimperextensions zorgen voor een sprekende en sensationele look! Deze complexe techniek is een combinatie van de One by One en Volume methode. Door te werken met een mix van verschillende typen wimperextensions wordt er een sublieme look gecreëerd. Een Hybride set wimperextensions is geliefd bij vele celebrities waaronder Kim Kardashian en Jennifer Lopez. Met de Hybride methode ligt de nadruk op meer volume met een natuurlijke touch.

Een nieuwe set wimperextensions Hybride kost slechts € 110,-, opvulbehandelingen al vanaf € 50,-.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN


Fijne, professionele wimpersalon. Erg kundige, aardige dame dat met veel plezier wimper extensions op je doet. Na de eerste keer zetten was ik al ‘hooked’. Ik had voor de one by one extensions gekozen, want ik wilde het natuurlijk houden. Mijn ogen zijn een stuk opener en groter geworden, oog make-up is overbodig en draag ik niet meer wat erg tijdsbesparend is. Veel complimenten gekregen, in eerste instantie hadden mensen niet door dat ik wimper extensions ophad, maar zagen ze wel iets anders in mijn gezicht/blik. De wimper extensions voel je bijna niet en het onderhouden is makkelijk. Ze blijven goed zitten en opvullen wordt aangeraden na 3 of 4 weken. Je krijgt een borsteltje mee om je wimpers te borstelen en er is de mogelijkheid om producten te kopen om je wimpers te reinigen. Ruime openingstijden waardoor je flexibel een afspraak kan maken online en daarnaast een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding!

Suja

Zeer tevreden na mijn bezoek bij Luxury Lashes. Vriendelijk en professioneel personeel.
Ruime keuze in de vorm, de lengte en de dikte van de wimpers.
Goede voorlichting over onder andere de nazorg met daarbij behorende tips voor het langst behoud van de wimpers.

Derinda

Een ontzettend fijne en professionele ervaring. Er wordt echt naar je wensen geluisterd en de kwaliteit van het eindproduct is super. Nog nooit zo blij geweest met mijn wimpers! Verder is Mignon is een super lieve en gezellige meid die vol passie werkt om jou mooi te laten voelen.?

Anna

Ik ben superblij met mijn wimperextensions!
Heb gekozen voor de bescheiden variant en dat is heel goed gelukt. Ik krijg veel complimenten!
Mignon werkt secuur en professioneel. Is aardig en gastvrij.
De moeite waard om vanuit Zwolle naar Dronten te rijden!

Marike