Wimperextensions zetten


DE WIMPERBEHANDELING

Wees welkom in de wimpersalon van Luxury Lashes, het snelst groeiende wimperbedrijf van Nederland! Met ons unieke concept van ruime openingstijden, hoogwaardige kwaliteit en wimperbehandelingen verwelkomen we inmiddels honderden klanten per maand in onze wimpersalon. Laat ook jouw ogen nog meer spreken door wimperextensions!

De hoogste kwaliteit

We vinden het belangrijk om kwalitatief hoge wimperbehandelingen aan te bieden, zodat iedereen optimaal kan genieten van prachtige lange en volle wimpers. Uit diverse onderzoeken is gebleken dat vrouwen die wimperextensions dragen zich zelfverzekerder voelen. We vinden het fantastisch om je te kunnen laten stralen door middel van wimperextensions. Ons team bestaat uit ervaren wimperstylisten die een uitgebreide interne opleiding hebben doorlopen en vakkundig zijn opgeleid.

De wimperbehandeling

Voordat we aan de wimperbehandeling starten, nemen we de verschillende mogelijkheden aan looks met je door en adviseren we je over de verschillende soorten wimperkrullen, lengtes en diktes. Samen stellen we een unieke look samen die volledig aan al jouw wensen voldoet. Indien je lenzen draagt, raden we aan om een bril op de dag van de wimperbehandeling te dragen. Hiermee wordt voorkomen dat de contactlenzen droge ogen en irritaties bij de ogen kunnen veroorzaken vanwege het lange gesloten houden van de ogen.

Tijdens de wimperbehandeling lig je ontspannen in de behandelstoel en worden de wimperextensions geplaatst. De wimperextensions worden op individuele natuurlijke wimperharen geplaatst en niet op het ooglid. Doordat we de wimperextensions op de individuele natuurlijke wimperharen plaatsen en gebruik maken van de meest zachte en lichtgewichte wimperextensions met een cashmere afwerking, is de wimperbehandeling volledig pijnloos en voel je de wimperextensions haast niet zitten.

Na afloop van de behandeling nemen we de nazorg met je door en geven we je tips over hoe je er voor zorgt dat je het langst plezier hebt van je wimperextensions. Verder is het belangrijk om rekening te houden met dat de wimperextensions de eerste 24 uur na de behandeling niet nat of vochtig kunnen worden. We raden je dan ook aan om hiermee rekening te houden met je doucheschema en om voor geschikt vervoer te zorgen met mistig en regenachtig weer. 24 uur na de wimperbehandeling is de wimperlijm volledig uitgehard en kunnen de wimperextensions gewoon nat en vochtig worden. De wimperlijm kan echter niet tegen oliën. Gebruik dus geen cosmeticaproducten bij het oog die oliën bevatten (zoals verzorgingsproducten, make-up en reinigingsproducten), hierdoor zal de wimperlijm afbreken en zullen de wimperextensions (sneller) loslaten.

De opvulbehandelingen

Bij Luxury Lashes bieden we drie verschillende opvulbehandelingen aan: opvullen tot 2 weken, opvullen tot 3 weken en opvullen tot 4 weken. Tijdens iedere opvulbehandeling worden de uitgevallen wimpers aangevuld tot een volledig nieuwe set. Dit doen we mede door de uitgegroeide wimperextensions los te maken van de natuurlijke wimperharen en op alle wimperharen nieuwe wimperextensions te plaatsen.

We vullen geen wimperextensions van andere wimpersalons op.

BEFORE & AFTER


DÉ WIMPERSALON


JOIN US!


Onze wimperextensions zijn van hoge kwaliteit en in onze salon bieden we de beste service, omdat we vinden dat iedereen het waard is om een betoverende uitstraling te hebben met prachtige, lange, volle en gekrulde wimpers. Met onze scherpe prijzen zijn wimperextensions toegankelijk geworden voor iedereen. Inmiddels verwelkomen we honderden klanten per maand uit verschillende regio’s zoals Noord-Holland, Gelderland, Overijssel, Flevoland en Drenthe. Kom ook langs in de grootste wimpersalon van Nederland en ervaar net zoals honderden anderen het genot van onze wimperextensions! To the moon and beyond!