Alles over wimperextensions: Flat Cashmere wimperextensions

Een paar jaar geleden zijn wij begonnen met het verzorgen van wimperbehandelingen en binnen no time uitgegroeid tot de grootste wimpersalon van Nederland! Wimperextensions zijn in opmars en nog nooit zo populair geweest. Meer dan een jaar hebben wij al onze aandacht, tijd en expertise gewijd aan het ontwikkelen van de beste wimperextensions. Met trost introduceren we de Luxury Lashes Flat Cashmere wimperextensions! Het is nu ook voor jou als wimperstylist(e) mogelijk om te werken met de beste wimperextensions en jouw klanten te voorzien van de hoogste kwaliteitsstandaarden in de wimperbranche.

De Flat Cashmere wimperextensions zijn de nieuwste trend in de wimper-industrie. Flat Cashmere wimperextensions hebben een platte (flat) basis met een omgekeerde ovale vorm (inplaats van een ronde basis zoals bij de klassieke silk en mink wimperextensions). Doordat de Flat Cashmere wimperextensions een dikkere basis aan de onder- en bovenkant hebben en dunner aan de zijkanten zijn, hechten ze veel beter aan de natuurlijke wimperharen.

Luxury-Lashes-Blog-Alles-over-Flat-Cashmere-Base
Op bovenstaande afbeelding is te zien hoe de basis van de silk en mink verschilt met de basis van de Flat Cashmere wimperextension. De basis van de Flat Cashmere hecht vele malen beter aan de natuurlijke wimperhaar en zorgt voor een betere retentie.

Voordelen van wimperextensions

Daarnaast hebben de Flat Cashmere wimperextensions een holle basis waardoor het gewicht tot wel 80% lager is dan klassieke wimperextensions! Voordeel hiervan is dat je de Flat Cashmere wimperextensions niet voelt zitten en de natuurlijke wimperharen minder belasten. Door de afwerking van hoogwaardig synthetisch cashmere voelen de Flat Cahsmere wimperextensions super zacht aan, zitten ze zeer comfortabel en zijn daarnaast ook nog eens diervriendelijk! Shop de Flat Cashmere wimperextensions nu in onze groothandel.

Luxury Lashes Flat Cashmere Wimperextensions (gif)

Alles draait om de draagduur van de wimperextensions (de retentie). Als de wimperextensions niet goed aan de natuurlijke wimpers hechten, zullen de wimperextensions binnen een paar dagen of zelfs binnen een paar uur losraken. De brede basis van de Flat Cashmere wimperextensions zorgt ervoor dat de wimperextensions goed aan de natuurlijke wimperharen hechten en gemakkelijk aan te brengen zijn.

In onze groothandel is een brede selectie aan wimperkrullen, wimperlengtes en wimperdiktes te vinden. De wimperextensions zijn geschikt voor ieder type oog en het is nog nooit zo makkelijk geweest om verschillende stijlen te creëren! Wat de Flat Cashmere wimperextensions zo fantastisch maken is dat mensen met korte en/of dunne natuurlijke wimperharen ook kunnen genieten van wimperextensions zonder dat hun natuurlijke wimperharen worden beschadigd. Tevens zorgt het dunnere profiel van de wimperextensions voor een ‘eyeliner effect’ dat de wimperlijn perfect omlijnt. Door de veelzijdigheid van de Flat Cashmere wimperextension is het ook mogelijk om een dramatisch wimpereffect te bereiken zonder in te leveren op comfort en draagduur.

De Luxury Lashes Flat Cashmere wimperextensions zijn verkrijgbaar in de B, C en D krullen. Iedere krul heeft twee diktes (0.15 mm en 0.20 mm) en verkrijgbaar in lengtes vanaf 7 mm tot en met 16 mm.

Waarom de Luxury Lashes Flat Cashmere wimperextensions?

We hebben een speciaal ontworpen wimperextension samengesteld die er realistisch uitzien, comfortabel zitten, van lichtgewicht zijn en die lang meegaan. Wimperextensions van lage kwaliteit zijn doorgaans zwaarder en kunnen onnodige schade aan de natuurlijke wimperharen veroorzaken. Door onze focus op wimperextensions is het mogelijk om producten te leveren die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en speciaal ontwikkeld zijn voor wimperextensions.

FAQ

Waarom wimperextensions?

Wimperextensions zijn al een aantal jaren de snelstgroeiende schoonheidstrend over de hele wereld. Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat vrouwen die wimperextensions dragen zich zelfverzekerder voelen en lekkerder in hun vel zitten. Met wimperextensions kan je de hele dag door genieten van volle wimpers en dat tot wel zes weken lang. Daarnaast heb je geen last meer van uitgelopen en klonterige mascara, maar prachtige wimpers die je uitstraling in één opslag veranderen.

Waarmee worden wimperextensions vastgemaakt?

Wimperextensions worden haartje voor haartje op de natuurlijke wimperharen geplaatst met de hypoallerge Ultra Bond wimperlijm van Luxury Lashes

Waar worden wimperextensions op geplakt?

Bij Luxury Lashes worden de wimperextensions op ongeveer 0,5 mm afstand van het ooglid op de natuurlijke wimperhaar geplaatst. Het hangt van de hoeveelheid aan aantal natuurlijke wimperharen af hoeveel wimperextensions geplaatst kunnen worden.

Nadelen wimperextensions?

Het enige nadeel van wimperextensions is dat je binnen no time gewend bent aan je open uitstraling! Bij Luxury Lashes worden de wimperextensions zorgvuldig en correct aangebracht. Hierdoor worden de natuurlijke wimperharen niet beschadigd en belast. Voordat de behandeling begint adviseren we je over de verschillende wimperkrullen, diktes en lengtes om een perfecte look samen te stellen zonder de gezondheid van je natuurlijke wimperharen aan te tasten.