Flat Cashmere C Krul Dikte 0.15

19,9524,95

Flat Cashmere Wimperextensions C krul met een dikte van 0.15 mm. Kies hieronder de gewenste lengte(s) of bestel een mix-doosje met de meest gebruikte lengtes!

Wat is de C-krul?

De C krul heeft een rechte basis die overgaat in een mooie complimenterende krul. De C krul kan helpen om een liftend en open oog te creëren zonder de look te intens te laten zijn. Daarnaast is de C krul geschikt voor vrijwel iedere oogvorm.

Waarom de Flat Cashmere Wimperextensions?

De Luxury Lashes Flat Cashmere wimperextensions zijn tot 80% lichter dan klassieke wimperextensions. Daarnaast hebben de Luxury Lashes Flat Cashmere wimperextensions een dunner profiel waardoor de wimperextensions een ‘eyeliner effect’ creëeren waarbij de wimperlijn perfect omlijnt wordt. Met de Luxury Lashes Flat Cashmere wimperextensions is het mogelijk om ieder wimpereffect te creëeren zonder in te leveren op comfort en draagduur.

? Boven EUR 75,- (incl. BTW) geen verzendkosten binnen NL!
?
Voor 23:59 uur besteld, zelfde dag verwerkt. Kies je eigen vervoerder!
? Verzending binnen Nederland en België.

Artikelnummer: N/B Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Onze Flat Cashmere wimperextensions zijn hol van binnen zodat het gewicht super laag is. Daarnaast voelen de wimperextensions heel zacht aan door de speciale cashmere afwerking. Een doosje van onze Flat Cashmere wimperextensions C krul met een dikte van 0.15 mm bevat 12 rijen aan wimperextensions. Je kunt deze wimperextensions bestellen per lengte of de meest gebruikte lengtes in één handige mix-doos.

Waarom de Flat Cashmere wimperextensions?

We hebben speciaal ontworpen wimperextensions ontwikkeld die er echt uitzien, comfortabel zitten, van lichtgewicht zijn en die lang meegaan.

De Flat Cashmere wimperextensions hebben een platte (flat) basis met een omgekeerde ovale vorm (in plaats van een ronde, cirkelvormige basis, zoals de klassieke Mink of Silk wimperextensions). De Flat Cashmere wimperextensions hebben een dikkere basis aan de onder- en bovenkant. Ze zijn daarnaast dunner aan de zijkanten wat ervoor zorgt dat de wimperextensions beter aan de natuurlijke wimperharen hechten. Tevens houden de Flat Cashmere wimperextensions hun wimperkrul goed vast. Hierdoor zijn ze goed te onderhouden en zeer gebruiksvriendelijk.

Bij alle producten van Luxury Lashes staat de gezondheid van de natuurlijke wimperharen centraal.

Wat is de C-krul?

De C krul heeft een rechte basis die overgaat in een mooie complimenterende krul. Deze krul kan helpen om een liftend en open oog te creëren zonder de look te intens te laten zijn. De C krul zit tussen de glamoureuze D krul en de natuurlijke B krul in.

Deze wimperkrul is de favoriet van menig wimperstylist(e) omdat deze wimperkrul op ieder type ogen gebruikt kan worden. Een eigenschap van deze krul is dat de wimperextension een kleine lift heeft, waardoor het effect van een wimperkruller nagebootst wordt.

Toch op zoek naar wimperextensions met een B-krul of D-krul? Bekijk ook ons gehele assortiment aan wimperextension producten en benodigdheden!

Heb je vragen over dit product? Mail shop@luxury-lashes.nl.

Extra informatie

Gewicht 0,25 kg
Afmetingen 11,5 × 6 × 1,5 cm
Lengte

Mix, 7mm, 8mm, 9mm, 10mm, 11mm, 12mm, 13mm, 14mm, 15mm, 16mm

Dikte

0.15 mm

Flat Cashmere Wimperextensions van Luxury Lashes (Voorkant - gesloten)
Flat Cashmere C Krul Dikte 0.15
19,9524,95