Flat Cashmere D Krul Dikte 0.15

19,9524,95

Flat Cashmere Wimperextensions D krul met een dikte van 0.15 mm. Kies hieronder de gewenste lengte(s) of bestel een mix-doosje met de meest gebruikte lengtes!

Wat is de D-krul?

De D krul heeft een zeer korte basis die uitloopt naar een volumineuze krul. Zelfs met de zeer korte basis heeft de D krul voldoende bevestigingsgebied om goed aan de natuurlijke wimperharen te hechten. Daarnaast is de D krul zeer geschikt voor naar beneden gerichte wimperharen, hangende oogleden of monolid.

Waarom de Flat Cashmere Wimperextensions?

De Luxury Lashes Flat Cashmere wimperextensions zijn tot 80% lichter dan klassieke wimperextensions. Daarnaast hebben de Luxury Lashes Flat Cashmere wimperextensions een dunner profiel waardoor de wimperextensions een ‘eyeliner effect’ creëeren waarbij de wimperlijn perfect omlijnt wordt. Met de Luxury Lashes Flat Cashmere wimperextensions is het mogelijk om ieder wimpereffect te creëeren zonder in te leveren op comfort en draagduur.

? Boven EUR 75,- (incl. BTW) geen verzendkosten binnen NL!
?
Voor 23:59 uur besteld, zelfde dag verwerkt. Kies je eigen vervoerder!
? Verzending binnen Nederland en België.

Artikelnummer: N/B Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Onze Flat Cashmere wimperextensions zijn hol van binnen zodat het gewicht super laag is. Daarnaast voelen de wimperextensions heel zacht aan door de speciale cashmere afwerking. Een doosje van onze Flat Cashmere wimperextensions D krul met een dikte van 0.15 mm bevat 12 rijen aan wimperextensions. Je kunt deze wimperextensions bestellen per lengte of de meest gebruikte lengtes in één handige mix-doos.

Waarom de Flat Cashmere wimperextensions?

We hebben speciaal ontworpen wimperextensions ontwikkeld die er echt uitzien, comfortabel zitten, van lichtgewicht zijn en die lang meegaan.

De Flat Cashmere wimperextensions hebben een platte (flat) basis met een omgekeerde ovale vorm (in plaats van een ronde, cirkelvormige basis, zoals de klassieke Mink of Silk wimperextensions). De Flat Cashmere wimperextensions hebben een dikkere basis aan de onder- en bovenkant. Ze zijn daarnaast dunner aan de zijkanten wat ervoor zorgt dat de wimperextensions beter aan de natuurlijke wimperharen hechten. Tevens houden de Flat Cashmere wimperextensions hun wimperkrul goed vast. Hierdoor zijn ze goed te onderhouden en zeer gebruiksvriendelijk.

Bij alle producten van Luxury Lashes staat de gezondheid van de natuurlijke wimperharen centraal.

Wat is de D-krul?

De D krul is de meest opvallende wimperkrul op de markt. Door de vorm van een halve cirkel lijkt het alsof de krul een zeer korte basis heeft. Zelfs met deze zeer korte basis is er voldoende bevestigingsgebied om goed aan de natuurlijke wimperharen te hechten. Daarnaast zorgt de D krul voor een liftend effect en voor een open blik.

De D krul is geweldig voor klanten met hangende oogleden, monolid of naar beneden gerichte ogen, omdat de wimpers gelift worden, waardoor de ogen meer open lijken. Tevens wordt deze krul door wimperstylisten gebruikt om een Round look te creëren en om te combineren met andere populaire stijlen.

Toch op zoek naar wimperextensions met een B-krul of C-krul? Bekijk ook ons gehele assortiment aan wimperextension producten en benodigdheden!

Heb je vragen over dit product? Mail shop@luxury-lashes.nl.

Extra informatie

Gewicht 0,25 kg
Afmetingen 11,5 × 6 × 1,5 cm
Lengte

Mix, 7mm, 8mm, 9mm, 10mm, 11mm, 12mm, 13mm, 14mm, 15mm, 16mm

Dikte

0.15 mm

Flat Cashmere Wimperextensions van Luxury Lashes (Voorkant - gesloten)
Flat Cashmere D Krul Dikte 0.15
19,9524,95