Privé wimperextensions cursus One by One

447,50895,00

Wimperextensions zijn super populair. Wil jij je eigen wimpersalon beginnen of je schoonheidssalon uitbreiden met het aanbieden van wimperbehandelingen? Speel in op deze groeiende markt met de Wimperextensions Cursus van Luxury Lashes. In 2 dagen word je opgeleid tot gecertificeerd wimperstyliste waarmee je alle kennis in huis hebt om aan de slag te gaan met het plaatsen van wimperextensions.

Wat leer je?

Onze tweedaagse Wimperextensions Cursus bevat 10 uur aan interactive training in zowel theorie als praktijk vorm. Onder begeleiding van een professionele wimperstyliste leer je de One by One techniek je eigen te maken. Zo behandelen we tijdens de cursus alles wat je moet weten over wimperextensions, de materialen, alle veiligheids- en hygiëneprotocollen en de nazorginstructies. Als belangrijkste onderdeel van de wimperextensions cursus oefen je op beide cursusdagen op een (door jou) meegebracht model. Check alle informatie op de cursuspagina.

Mail info@luxury-lashes.nl voor de beschikbare cursusdata.

👩‍🎓 Volledige cursussen bij een erkend leerbedrijf.
💬 Interactieve cursussen tegen scherpe prijzen! 
🚀 Alle kennis en vaardigheden om een professionele carrière te starten.

Artikelnummer: N/B Categorie:

Beschrijving

Tijdens onze wimperextensions cursus word je opgeleid tot gecertificeerde wimperstyliste. We zullen je de vaardigheden leren die nodig zijn om professionele wimperextensions behandelingen te verzorgen met de One by One techniek. Gedurende de cursus behandelen we de basisprincipes van het aanbrengen, onderhouden en verwijderen van wimperextensions. We hebben een interactieve cursus met theorie en praktijk onderdelen ontwikkeld, zodat je na het volgen van de cursus de beste wimperbehandelingen kan verzorgen. Alle informatie over de cursus kun je ook terugvinden op de cursuspagina.

Theorie

Tijdens het theorieonderdeel leren we je alle theoretische aspecten van wimperextensions. Zo krijg je bijvoorbeeld informatie over de anatomie van de ogen, soorten wimperextensions, de groeicyclus van natuurlijke wimpers, lash mapping en natuurlijk applicatietechniek.

Praktijk

Tijdens het praktijk onderdeel ga je onder begeleiding oefenen op een zelf meegebracht model. Onze professionele producten en tools staan uiteraard kosteloos tot je beschikking tijdens de cursusdagen.

Starterspakket

Na het volgen van de Wimperextensions Cursus (One by One) krijg je een starterspakket met alle benodigdheden om je eerste One by One wimperbehandelingen uit te voeren. Het starterspakket heeft een waarde van ongeveer € 150,- en bevat onder meer een mix doosje B krul 0.15, wimperlijm, primer, gel pads, tape, verschillende pincetten en een luchtpompje.

Certificering door erkend leerbedrijf

Aan het einde van de cursus ben je uitgerust met de kennis en vaardigheden die nodig zijn om wimperextensions op een professionele manier aan te brengen en te onderhouden. Je ontvangt daarom een certificaat van voltooiing om aan te tonen dat je de cursus met succes hebt afgerond.

Heb je vragen over de Wimperextensions Cursus One by One? Bekijk de cursuspagina of mail info@luxury-lashes.nl

Wimperextensions Cursus Luxury Lashes Meld Je Aan
Privé wimperextensions cursus One by One
447,50895,00