WIMPEREXTENSIONS CURSUS


WORD OOK EEN LASH PRO

Als je een passie hebt voor beauty en anderen wil helpen er op hun best uit te zien, dan is wimperstylist(e) worden wellicht de perfecte carrièrekeuze voor jou. Er is veel vraag naar wimperstylisten en je eigen bedrijf starten heeft zo zijn voordelen. Je hebt namelijk de vrijheid om je eigen schema te bepalen en daardoor is een wimpersalon makkelijk te combineren met bijvoorbeeld je hobby’s of kinderen. Beginnen als wimperstylist(e) kan spannend zijn, je weet misschien niet welke vaardigheden je nodig hebt, hoe je klanten kan vinden en hoe je een succesvolle carrière in deze branche kan opbouwen. Bij onze cursus wimperextensions leer je de kennis en vaardigheden om jouw eigen succesvolle wimperextensions salon te starten. Tijdens onze wimperextensions cursus begeleiden we je bij het zetten van wimperextensions, het kiezen van de juiste producten en materialen en geven tips om een trouwe klantenkring op te bouwen. Het maakt niet uit of je start met je eigen onderneming of al beauty behandelingen aanbiedt, onze cursus wimperextensions is toegankelijk voor iedereen!

Luxury Lashes Wimperextensions Cursussen - One by One Cursus

Wat ga je leren tijdens de cursus tot wimperstyliste?

Onze tweedaagse wimperextensions cursus bevat 10 uur aan interactive training in zowel theorie als praktijk vorm. Onder begeleiding van een professionele wimperstyliste leer je de One by One techniek je eigen te maken. Zo behandelen we tijdens de cursus alles wat je moet weten over wimperextensions, de materialen, alle veiligheids- en hygiëneprotocollen en de nazorginstructies. Als belangrijkste onderdeel van de wimperextensions cursus oefen je op beide cursusdagen op een (door jou) meegebracht model.

Naast de uitgebreide training bevat de cursus ook een starters pakket met alle materialen die je nodig hebt om wimperbehandelingen te verzorgen. Het starters pakket bevat hoogwaardige wimperextensions en benodigdheden die zorgvuldig zijn geselecteerd door ons team van experts, zodat je alles hebt wat je nodig hebt om aan de slag te gaan.

👩‍🎓 Volledige cursussen bij een erkend leerbedrijf.
💬 Interactieve cursussen tegen scherpe prijzen! 
🚀 Alle kennis en vaardigheden om een professionele carrière te starten.
📌 Fazantendreef 13, 8251 JR Dronten (parkeergelegenheid op eigen terrein).

Cursusdata

  • Zaterdag 21 oktober 2023 (09:00 – 16:30 uur) & zaterdag 11 november 2023 (9:00 – 13:00 uur). (Nog 2 plaatsen beschikbaar)

Early Bird € 995 One by One Wimperextensions Cursus


Alles wat je moet weten

Interactieve cursus: Theorie en praktijk onderdelen om een lash pro te worden.

Theorie: De theorieles geeft je alle ins- en outs over wimperextensions, de materialen, alle veiligheids- en hygiëneprotocollen en de nazorginstructies.

Praktijk: Oefen onder professionele begeleiding op een door jou meegebracht model.

Gecertificeerd: Bij succesvolle afronding ontvang je een certificaat afgegeven door een erkend leerbedrijf.

Lesprogramma

Dag 1 (9:00 – 16:30 uur)

08:45 Inloop
09:00 Start + introductie
09:15 Theorie gedeelte
12:00 Lunch
12:30 Praktijk gedeelte
15:00 Theorie + vragen
15:30 Huiswerk + afsluiting

Inclusief uitgebreide lunch met keuze uit hartige en zoetige broodjes.

Dag 2 (9:00 – 13:00 uur)

08:45 Inloop
09:00 Start + vragen
09:30 Theorie
10:00 Praktijk gedeelte
12:30 Theorie
13:00 Vragen + afsluiting

Starterspakket

Wimperextensions B Krul 0.15 Mix

Ultra Bond Glue – Wimperextensions lijm

Gel Remover

Wimperextensions Primer

Isoleer Pincet

IT02 Pincet

Gel Pads (5 paar)

Ultra Tape (PE Tape)

Pro Tape (Non Woven Tape)

Microbrushes (100 stuks)

Mascaraborstels (10 stuks)

Luchtpompje

Lesmateriaal: theorieboek

Luxury Lashes Wimperextensions Cursussen - Ontmoet Mignon (Lash Pro)

ONTMOET MIGNON, JE LASH PRO

Welkom bij Luxury Lashes, waar we de kunst van wimperextensions tot in de perfectie beheersen! Ik ben Mignon, eigenaresse van Luxury Lashes en jouw lash pro (instructeur) van onze cursussen. Al ruim vijf jaar geleden heb ik Luxury Lashes opgericht met als doel de focus volledig te leggen op wimperextensions, zodat we hoogwaardige behandelingen kunnen bieden en altijd up-to-date zijn met de nieuwste vaardigheden en kennis in de branche.

Gedurende mijn carrière heb ik duizenden klanten behandeld, en ik kan met trots zeggen dat ik een passie heb ontwikkeld voor wimperextensions. Het is mijn missie om mijn kennis en expertise te delen met enthousiaste studenten zoals jij, zodat je alle ins en outs van het vak leert.

Ik sta bekend om mijn geduld, precisie en behulpzaamheid. Verder geloof ik dat elke student zijn eigen tempo heeft en ik zal er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je comfortabel bent en de technieken grondig begrijpt. Ik ben er om al je vragen te beantwoorden en je te begeleiden tijdens je leerproces. Ik kijk ernaar uit om je te verwelkomen in onze cursussen en je te helpen een meester te worden in de kunst van wimperextensions. Samen zullen we je talent laten bloeien en je klaarstomen voor een succesvolle carrière als wimperstyliste.

WAT IS ONE BY ONE?

De One by One techniek omvat het bevestigen van één enkele wimperextension aan één enkele natuurlijke wimperhaar. Deze behandelmethode is geschikt om meer volume, lengte en dikte aan de wimpers toe te voegen. Met de One by One techniek kan een opvallende of juist natuurlijke look gecreëerd worden. Hierdoor is One by One de laatste jaren uitgegroeid tot de populairste techniek voor het plaatsen van wimperextensions. Subtiel en chique zijn de kernwoorden van de One by One techniek.

Wimperextensions One by One Cursus Applicatietechniek Luxury Lashes

WIMPEREXTENSIONS CURSUSSEN


One by One: Early Bird

Early Bird cursus van 10 uur

Maak kennis met alles over wimperextensions en wimperbehandelingen

Theorieles

Alle theoretische basisprincipes voor het uitvoeren van wimperbehandelingen

Praktijkles

Verricht een wimperbehandeling op een door jou meegebracht model

Tweedaagse cursus

Eerste dag van 09:00 uur tot 15:30 uur (incl. verzorgde lunch)

Tweede dag van 09:00 uur tot 13:00 uur

Normaal EUR 1095,-, tijdelijk slechts EUR 995,- (incl. BTW)

Aftrekbaar voor de BTW-aangifte.

Inclusief starterspakket ter waarde van EUR 150,-

One by One: Premium

Premium cursus van 21 uur

Maak kennis met alles over wimperextensions, leer en verfijn je techniek

Uitgebreide theorieles

Volledig theoriepakket met alle informatie voor het verrichten van wimperbehandelingen

Uitgebreide praktijkles (in kleine groepjes)

Intensieve begeleiding tijdens de wimperbehandeling op een door jou meegebracht model

Persoonlijke begeleiding door ervaren wimperstyliste

Stapsgewijze begeleiding door ervaren wimperstyliste voor persoonlijke groei en succes

Driedaagse cursus

Eerste dag van 09:00 uur tot 16:30 uur (incl. verzorgde lunch)

Tweede dag van 09:00 uur tot 16:30 uur (incl. verzorgde lunch)

Derde dag van 09:00 uur tot 15:00 (incl. verzorgde lunch en uitreiking certificaat met champagne)

Normaal EUR 1595,-, tijdelijk slechts EUR 1395,-

Aftrekbaar voor de BTW-aangifte.

Inclusief starterspakket ter waarde van EUR 250,-

VEELGESTELDE VRAGEN


Waarom een wimperextensions cursus bij Luxury Lashes?

Een wimperextensions cursus volgen is belangrijk voor de start van je carrière als wimperstyliste. We leggen enkele redenen uit waarom je een vliegende start maakt met de cursus van Luxury Lashes.

Complete cursus

De Luxury Lashes cursussen bevatten alle informatie en praktijkbegeleiding die je nodig hebt om professionele wimperbehandelingen te verzorgen. Je kan de techniek van het aanbrengen van wimperextensions niet in slechts 1 dag leren en verfijnen. De complete cursus van Luxury Lashes bestaat uit minimaal 2 cursusdagen zodat we je alles kunnen leren over de techniek voor het aanbrengen van wimperextensions, de wimpersoorten en -materialen en de veiligheid- en hygiëneprotocollen. Daarnaast garanderen wij de beste persoonlijke begeleiding doordat per cursus maar maximaal 4 cursisten mogen deelnemen. Na het voltooien van onze wimperextensions cursus ben je er écht klaar voor om zelfstandig professionele wimperbehandelingen te verrichten.

Hoogste kwaliteit

Luxury Lashes heeft een interactieve en uitgebreide wimperextensions cursus ontwikkelt, waarin theoretische aspecten en praktijkgerichte onderdelen aan bod komen. Het aanleren van een nieuwe vaardigheid kost veel tijd. We hechten waarde aan meerdere cursusdagen, zodat je vragen kan stellen over de dingen waar je tegenaan loopt tijdens (oefen)behandelingen en we je kunnen helpen. Tijdens onze wimperextensions cursus nemen we daarom de tijd om jou alles over wimperextensions te leren en je klaar te stomen voor een carrière als wimperstyliste.

Certificering

Na voltooiing van de wimperextensions cursus van Luxury Lashes ontvang je een certificaat van een erkend leerbedrijf, zodat je jouw kennis en vaardigheden op het gebied van wimperextensions kan aantonen.

Carrièremogelijkheden

Wimperextensions worden steeds populairder en er is hierdoor veel vraag naar bekwame/gespecialiseerde wimperstylisten. Door de wimperextensions cursus van Luxury Lashes te voltooien zijn er verschillende carrièremogelijkheden waaruit je kan kiezen waaronder het werken in bijvoorbeeld een salon, spa of het starten van je eigen onderneming. Doordat je als wimperstyliste voldoet aan de hoogste kwaliteitsstandaarden kan je een hoger (uur)tarief hanteren die in verhouding staat met de kwaliteit die je levert.

Flexibiliteit

Als (zelfstandige) wimperstyliste heb je de flexibiliteit om je eigen schema te bepalen en te werken op tijden die voor jou uitkomen. Je hebt de vrijheid om de klanten te kiezen waarmee je wil werken en je beschikbaarheid aan te passen op basis van je persoonlijke voorkeuren. Hierdoor is een carrière als wimperstyliste ook makkelijk te combineren met bijvoorbeeld kinderen, activiteiten en hobby’s. Daarnaast kan je je eigen prijzen bepalen en (zelf) direct profiteren van de extra winst. Door een loyaal klantenbestand op te bouwen kan je jouw verdien- en groeipotentieel vergroten.

Kortom, het volgen van de wimperextensions cursus van Luxury Lashes is een geweldige investering omdat het je alle nodige vaardigheden en kennis bijbrengt, zodat je kan uitblinken als wimperstyliste. Het onderscheidt je van concurrenten, vergroot je zelfvertrouwen en verdienpotentieel door hoogwaardige diensten aan je klanten aan te bieden.


Kan ik in meerdere termijnen betalen?

Ja, dat kan zeker! De wimperextensions cursus van Luxury Lashes kan je in één of twee (rentevrije) termijnen betalen. Je kan tijdens het boeken van de wimperextensions cursus ervoor kiezen om het volledige bedrag in één keer of in twee (gelijke) termijnen te betalen. Indien je ervoor kiest om de wimperextensions cursus in twee termijnen te betalen, reken je de eerste termijn direct af bij het reserveren van jouw cursusplek. Een week voorafgaand aan de cursus ontvang je een betaallink waarmee je gemakkelijk de tweede termijn kan betalen. Hier zijn geen extra kosten (zoals rente) aan verbonden. Zonder betaling van de tweede termijn, kan je helaas niet deelnemen aan de cursus.


Waarom biedt Luxury Lashes geen dagcursus aan?

We hebben een uitgebreide, intensieve en interactieve cursus ontwikkeld waarin alle aspecten met betrekking tot het plaatsen van wimperextensions aan bod komen, zodat je kwalitatieve wimperbehandelingen kan verzorgen die aan de hoogste kwaliteitstandaarden voldoen. Het is simpelweg niet mogelijk om de One by One techniek in slechts één dag te leren en te verfijnen. Om deze reden bieden we alleen uitgebreide en inhoudelijke cursussen, verspreid over meerdere lesdagen aan. Dit geeft je de mogelijkheid om thuis te oefenen op modellen en vragen te stellen over de dingen waar je tegenaan loopt tijdens de tweede cursusdag, zodat we je verder kunnen helpen.


Is het de bedoeling dat ik mijn eigen model meeneem?

Ja, dat is inderdaad de bedoeling! Tijdens de praktijkonderdelen ga je namelijk op een echt model oefenen. Mocht het niet lukken om zelf een model te regelen, dan kunnen wij dat voor je doen, mits je dat 48 uur van te voren laat weten.


Wat zit er in het wimperextensions starterspakket?

Het wimperextensions starterspakket bevat alle benodigdheden om je eerste wimperbehandelingen te verzorgen die aan de hoogste kwaliteitsstandaarden voldoen. Het starterspakket bevat de volgende producten: Ultra Bond Glue, Gel Remover, Wimperextensions Primer, Pro Tape, Ultra Tape, Gel Pads (5 stuks), Isoleer pincet, IT02 Pincet, Microbrushes (100 stuks), Mascaraborstels (10 stuks), een luchtpompje en het Luxury Lashes Theorieboek.