Flat Cashmere B Krul Dikte 0.20

19,9524,95

Flat Cashmere Wimperextensions B Krul met een dikte van 0.20 mm. Kies hieronder de gewenste lengte(s) of bestel een mix-doosje met de meest gebruikte lengtes!

Wat is de B-krul?

De B krul heeft het uiterlijk van een natuurlijk gekrulde wimper. De basis van deze wimperextension is behoorlijk recht en heeft een natuurlijke lift aan het uiteinde van de wimperextension. De B krul is het meest geschikt voor klanten die een zo natuurlijk mogelijk look willen of klanten met hangende oogleden.

Waarom de Flat Cashmere Wimperextensions?

De Luxury Lashes Flat Cashmere wimperextensions zijn tot 80% lichter dan klassieke wimperextensions. Daarnaast hebben de Luxury Lashes Flat Cashmere wimperextensions een dunner profiel waardoor de wimperextennnsions een ‘eyeliner effect’ creëeren waarbij de wimperlijn perfect omlijnt wordt. Met de Luxury Lashes Flat Cashmere wimperextensions is het mogelijk om ieder wimpereffect te creëeren zonder in te leveren op comfort en draagduur.

? Boven EUR 45,- (incl. BTW) geen verzendkosten!
? Voor 14.00 uur besteld, zelfde dag verwerkt!

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: ,

Beschrijving

Onze Flat Cashmere wimperextensions zijn hol van binnen zodat het gewicht super laag is. Daarnaast voelt de wimperextensions heel zacht aan door de speciale cashmere afwerking. Een doosje van onze Flat Cashmere wimperextensions B krul met een dikte van 0.20 mm bevat 12 rijen aan wimperextensions. Je kunt deze wimperextenions bestellen per lengte of de meest gebruikte lengtes in één handige mix-doos.

Waarom de Flat Cashmere wimperextensions?

We hebben speciaal ontworpen wimperextensions ontwikkeld die er echt uitzien, comfortabel zitten, van lichtgewicht zijn en die lang meegaan.

De Flat Cashmere wimperextensions hebben een platte (flat) basis met een omgekeerde ovale vorm (in plaats van een ronde, cirkelvormige basis, zoals de klassieke Mink of Silk wimperextensions). De Flat Cashmere wimperextensions hebben een dikkere basis aan de onder- en bovenkant en zijn dunner aan de zijkanten wat ervoor zorgt dat de wimperextensions beter aan de natuurlijke wimperharen hechten.Tevens houden de Flat Cashmere wimperextensions hun wimperkrul vast, waardoor ze goed te onderhouden en gebruiksvriendelijk zijn.

Bij alle producten van Luxury Lashes staat de gezondheid van de natuurlijke wimperharen centraal.

Wat is de B-krul?

De B krul heeft het uiterlijk van een natuurlijk gekrulde wimper met een rechte basis en een natuurlijke krul aan de punt van de wimperextension. De B krul is de meest natuurlijke wimperkrul die op de markt verkrijgbaar is en wordt vaak gebruikt om voor extra lengte en een subtiel volume te zorgen.

De B krul is zeer goed te gebruiken voor klanten die een zo natuurlijk mogelijk look willen of klanten met hangende oogleden.

Extra informatie

Lengte

Mix, 7mm, 8mm, 9mm, 10mm, 11mm, 12mm, 13mm, 14mm, 15mm, 16mm

Dikte

0.20 mm

Flat Cashmere B Krul Dikte 0.20
19,9524,95