Alles over wimperextensions: de beste waterbased eyeliners

In onze vorige blog ben je alles te weten gekomen over de beste mascara’s op waterbasis. Als je make-up producten gebruikt die olie bevatten zullen de wimperextensions vroegtijdig loslaten en dat is natuurlijk zonde. Om dit te voorkomen en de uitgevallen wimperextensions te verbloemen, hebben we speciaal voor jou de beste waterbased eyeliners een rijtje gezet!

Eyeliner op waterbasis

Eyeliner en andere cosmetica producten hebben invloed op de houdbaarheid van wimperextensions. Iemand die dagelijks eyeliner (ja zelfs waterbased eyeliner) gebruikt zal sneller terug willen komen voor een opvulbehandeling. Waar een ‘normale’ eyeliner die verzorgende ingrediënten zoals oliën bevat de wimperlijm aantast, zal een waterbased eyeliner dat niet doen. Toch moet je in beide eyeliner gevallen de oogleden reinigen om gezonde wimpers te behouden en geïrriteerde en ontstoken ogen te voorkomen.

Een voordeel van een waterbased eyeliner is dat deze vaak gemakkelijk met lauw water te reinigen is. Breng lauw water, micelair water, rozenwater of wimper shampoo aan op bijvoorbeeld een wattenschijfje, wattenstaafje, lash brush of reinig de ogen voorzichtig onder de douche door een kommetje van je handen te maken en het water rondom je ogen te splashen.

We vinden het belangrijk dat je zo lang mogelijk kan genieten van je wimperextensions en hebben daarom een selectie gemaakt van verschillende waterbased eyeliners uit diverse prijsklassen en van allerlei soorten merken gemaakt

Honest Beauty Eyeliner €10,29

Deze vloeibare eyeliner is voorzien van een flexibele tip voor eenvoudig en nauwkeurig aanbrengen. Ook is de formule ontwikkeld met plantaardige ingrediënten.

Blog-Luxury-Lashes-honest-beauty-eyeliners

CLINIQUE PRETTY EASY €21,48

Deze vloeibare eyeliner heeft een gemakkelijk penseeltje waarbij je erg gemakkelijk een strakke lijn kunt aanbrengen. Ook is dit product 100% parfum-vrij.

Blog-Luxury-Lashes-clinique-pretty-easy-eyeliners

bareMinerals Lash Domination Ink Eyeliner €22,44

Dit product heeft een veelzijdig penseeltje waardoor je gemakkelijk een fijn of dik lijntje kunt trekken. Ook is deze eyeliner geschikt voor veganisten.

Blog-Luxury-Lashes-lash-domination-eyeliners

KIKO Milano Precision Eyeliner €6.99

De eyeliner voelt prettig aan, heeft een intense zwarte kleur en kan tot wel 24 uur blijven zitten.

Blog-Luxury-Lashes-KIKO-precision-eyeliners

MAC LIQUIDLAST 24-HOUR WATERPROOF LINER €20.50

Deze intens gepigmenteerde eyeliner heeft een langdurig kleur behoud. Gemakkelijk aan te brengen en verkrijgbaar in diverse kleuren.

Blog-Luxury-Lashes-Mac-liquidlast-eyeliners

Collistar Technico Eyeliner €18.95

Deze vloeibare eyeliner is van hoge kwaliteit dat langdurig blijft zitten en is geschikt als je contactlenzen draagt.

Blog-Luxury-Lashes-collistar-eyeliners

Catrice Liquid Eyeliner Waterproof 010 Don’t Leave Me! €3.89

Een strakke waterproof eyeliner met een matte finish. De eyeliner bevat een vilten tip voor een gemakkelijk aanbreng.

Blog-Luxury-Lashes-catrice-liquid-eyeliners

We begrijpen dat eyeliner de ogen nog meer kan laten spreken. Houd er wel rekening mee dat ook waterbased eyeliners de wimperlijm aantasten (in mindere mate als de oliebasis make-up) en het daarom beter is voor de wimperextensions om geen make-up producten te gebruiken rondom en bij de ogen. De meeste klanten die make-up bij de ogen gebruiken komen met twee weken terug voor een opvulbehandeling. We adviseren dan ook dat als je make-up draagt om de wimpers goed te reinigen met een wimpershampoo.

  • Lash Shampoo – Foam Cleanser

    24,95 Prijs ex. BTW 20,62
    Toevoegen aan winkelwagen